27 martie 2009

Leapsa de la Miky...si atat !

1.Ce-ti place sa faci atat de mult,incat ai plati pentru asta?
In primu' rand orice lucru care imi place, cred ca are un pret. Asa ca oricum platesc pentru a-mi satisfacele dorintele. Hai sa spunem insa ca imi place sa calatoresc si daca as avea timpul si banii necesari as plati oricat pentru asta. Imi mai place sa respir aer curat si sa stau mult timp la soare, pe o plaja fina, fara cocalari si manele, fara alge si alte gunoaie. As fi dispus sa platesc oricat pentru asta.
2.Daca ai afla astazi ca mai ai de trait exact 5 ani,ce ai face incepand de maine?
Maine m-as trezi si as face exact acelasi lucru pe care l-as fi facut in mod normal. M-as duce in continuare la munca, iar in timpul asta as incerca sa fac ceva ca sa-mi tratez boala necrutatoare de care sufar. 5 ani e o perioada suficient de mare ca sa pot sa sper la viata in continuare. Speranta moare ultima.
3.Daca ai castiga un milion de euro neimpozabili,ai continua sa faci ce faci acum?
Raspunsul e unul singur: NU ! Mi-as da demisia, dar banii nu cred ca i-as investi in ceva. Poate 10% sa pun deoparte pentru vremuri grele si batranete. Cu restul de bani as calatori asa vreo 30 de ani in toata lumea.
4.Peste 15 ani, ce ai vrea sa scrie pe prima pagina despre tine,in cel mai important ziar din tara?Care ar fi titlul articolului?
Hmmm...Grea intrebare. Mi-ar place sa citesc pe prima pagina a celui mai important ziar din tara ca emisiunea pe care o moderez are mare succes si e lider de audienta pe piata. Titlul articolului: "Duminica sportiva, cu Alexandru Nastase, a inregistrat ieri un nou record de audienta pentru tara noastra" detalii in pag.5-6
5.Ce vrei sa spuna prietenii tai despre tine la ceremonia funerara?
Chiar nu ma intereseaza ce-o sa spuna lumea dupa ce oi trece in nefiinta. :)))) Ar fi culmea sa imi mai pese :D
6.Dar pe piatra ta funerara,ce vrei sa scrie despre tine?
Absolut nimic. E tiganeala curata sa scrii versuri si citate pe piatra funerara. Vreau sa scrie numele, si atat.
7.Cand erai mic,ce le raspundeai celor mari la intrebarea:'Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?'
Pe rand, spuneam ca vreau sa fiu fotbalist, apoi am vrut sa devind parior, apoi medic veterinar, pentru ca in cele din urma sa devin...jurnalist. :D
8.Ce ai face daca ai stii absolut sigur,dincolo de orice dubiu,ca este imposibil sa esuezi?
Cum ce as face? De vreme ce e imposibil sa esuez, as forta nota sa ajung unde vreau.
9.Ce ai vrea sa le spuna copiii tai ,nepotilor tai despre tine?
The truth, the whole truth, and nothing but the motherfucking truth :D
10.Daca ai putea acum sa te proiectezi in viitor,in ultima zi a vietii tale si sa iti iei un interviu,care sunt cele trei intrebari pe care ti le-ai adresa?
Aoleuuuuu...Cam stupida intrebarea :))) De ce naiba mi-as lua mie interviu? Nu pot sa raspund la intrebarea asta. Si in intrebare scrie "daca as putea". Asa ca daca as putea sa ma proiectez in viitor, nu as face-o. :))

14 comentarii:

Lucylle spunea...

M-ar fi mirat la culme să nu fie cu tentă fotbalistică articolul despre tine de pe prima pagină. Şi e bine că e adevărul doar adevărul şi numai adevărul. Să fie asta ziarul în care să apară articolul despre tine? :-?

A lu' Năstase spunea...

:))) In primul rand ar fi bine sa mai existe presa scrisa peste 15 ani. Ca la cum merg lucrurile acum, e greu de crezut. Asta e, sunt microbist, ce sa-i faci :))) Sa-l omor acuma pe taicameu? :DD

Unknown spunea...

In legatura cu piatra funerara sunt perfect de acord cu tine..Oricum nu ai nevoie de niste versuri sau cine stie ce alte chestii ca sa isi aduca lumea aminte de tine... te salut:)

miky...si atat! spunea...

Am observat ca ai rezolvat-o.Apreciez.Sa stii ca nu sunt cheltuitoare in mod normal,desigur,e irelevant dupa ce am raspuns cum am raspuns la acea intrebare.Ideea era ca am incercat sa fac leapsa aia un pic comica,ca sa nu stau serios sa reflectez asupra intrebarilor sumbre.Unde o fi norocul asta,sa castigam noi 1 mil.de euro?Noi tre'sa muncim,muncim,muncim...

Lucylle spunea...

:D şi eu sunt microbista. Nu mă înţeleg cu bărbaţii casei când e meci pe tv :D sunt mai rău ca ei. Şi nu omorî pe nimeni. Come on. Ar trebui să omor şi eu echipa Barcelonei că mi-a deschis apetitul pt fotbal? (echipa aia a lu' Barca ce a câştigat Liga Campionilor) ce mai meci, ce goluri, ce victorie. Nu te întreb cu ce echipă ţii că intrăm în conflicte. Eu nu-s ros-albastră nici ros-albă. :)

A lu' Năstase spunea...

@Ingere - Te felicit si chiar imi pare bine sa mai aud ca mai exista lume care nu e stelista sau dinamovista. Eu sunt RAPIDIST pana la moarte :)))

Lucylle spunea...

Rapidist zici? Pe bune? Nu glumeşti? Şi eu la fel. Dar am evitat să-ţi spun tocmai că mă gândeam că ai fi stelist sau dinamovist. Nu pot să cred :)) când am început eu cu fotbalul era Răzvan la Rapid. Ce meciuri aveau doamne! Nu pot uita acele partide când au scos toată bundesliga din UEFA. Ce goluri pe capul lor. Nu zic că acum nu-mi place cum joacă. :D urmăresc meciurile lor şi ale altor 3 echipe. Dar Rapid e sufletul meu. Te duci la meciul cu Dinamo? Nu am fost niciodată pe stadion că băieţii nu vor să mă ia cu ei. Sunt mai microbista decât ei iar ei sunt câini. :))

A lu' Năstase spunea...

Se pare ca inca "suntem peste tot acasa"...Eu sunt rapidist de prin 98, de pe vremea lui nea Mircea Lucescu, tatal lui Razvan. Si recunosc, pe vremea lui Razvan a fost ceva extraordinar. Asa meciuri cum am trait pe Giulesti cu Feyenoord, PAOK, Hertha, HSV si Steaua nu am trait niciodata. Doamne ajuta sa vina din nou astfel de vremuri. Pentru ca rapidistii care sufera cand joaca echipa meci de meci chiar merita...Nu stiu inca daca ma duc la javre pe stadion. Sunt la fel ca tine, nu prea am cu cine :)) Toti prietenii mei se trag pe cur cand aud de Rapid...Asta e...

Lucylle spunea...

Ştiu cum e, "la rapid? hai la steaua." "nu vreau la steaua eu vreau la rapid!" sunt nişte idioţi. Steaua merge ca melcu iar Dinamo are noroc că Urziceni se cam împiedică. Dar şi-o ia ei în bot că nu le mai ţine mult. Ştiu de vremurile de când era Mircea ca antrenor. Dar le-am trăit pe cele cu Răzvan :D

Dacă mai stăteam în Bucureşti îţi dădeam o întâlnire la meci. Stric microbistică :D eu nu am cu cine să mă duc :(( dar mă voi duce odată şi odată.

Tot nu pot să cred că eşti rapidist. Nu pot să cred :)) îmi pare bine.

Anonim spunea...

ce intrebare.. Ce ai vrea sa scrie pe piatra funerara :D Nu m-am gandit niciodata la asta..mi se pare ciudatel :)

Anonim spunea...

La întrebarea nr. 3 aş răspunde la fel ca tine. Pe piatra funerară aş vrea să scrie "Era nebun, visa frumos"...

shadow15 spunea...

Titlul articolului: "Duminica sportiva, cu Alexandru Nastase, a inregistrat ieri un nou record de audienta pentru tara noastra" detalii in pag.5-6 <- Langa fata de la pagina 5 =))

menialy spunea...

de ce te-ai limita la o singura emisiune pe saptamana? :D Daca vrei sa bati audientele tre' sa inveti de la OTV: multe, lungi si cu chestii "senzationale" :))
Mi-a placut ca n-ai scris ca ai pleca in lumea larga daca ai afla cand vei muri. ;)

Anonim spunea...

si mie imi place sa calatoaresc,dar de obicei pe munte,ceea ce nu costa tat de mult ci atat de mult cat imi permit.Calatorii superbe pe bani putini!