2 martie 2009

Doamna Stancu reloaded

She did it again !!! Saraca doamna Stancu face ce face si devine o vedeta a blogului. Un fel de Piticul Porno al asociatiilor de proprietari. Bine, sa nu sarim calul...Doamna Stancu nu face sex decat cu tabelele de intretinere. Pe bune. Am prins-o in focuri in seara asta. E luni, asa ca trebuia sa incep saptamana dand bani. Nu ma ghidez dupa stupizeniile romanilor care cred in superstitii de doi lei. Cum ziceam...Ramasesem in urma cu plata intretinerii pe luna decembrie si avand foarte foarte multi bani in portofel, mi-am zis ca ce naiba, trebuie sa platesc intretinerea pana nu se aduna iar prea multe...Am urcat la doamna Stancu, am sunat la usa, mi-a raspuns nepoata cu ochelari si cu gandul numai la telenovele. "Hai intra", imi zice fata babei. "Bunica e in sufragerie". Intru in incaperea cu pricina si pe canapea ce sa vezi? Doamna Stancu sforaia inconjurata de zeci de tabele de intretinere si fise cu cotele de la apometre. Cand m-a auzit a tresarit si a sarit ca arsa. Foile s-au dus naibii pe jos, iar ea s-a rusinat, legandu-si repede cordonul de la capot, fara de care risca sa se verse peste foi. In timpul asta, fata cu ochelari a babei, rupea cu telenovelele. Manca pufuleti si avea ochii beliti cat cepele in timp ce pe micul ecran ragaiau Dan Bordeaianu si Adela Popescu, sau cam io chema...De data asta m-am tinut de promisiune si i-am facut si o poza. Savurati-o incet. E probabil singura poza in care vedeta noastra apare intr-o tinuta de casa creatie Bucur Obor. Pana data viitoare, numai bine. :D P.S.: Copii, nu uitati sa va platiti intretinerea! :))

13 comentarii:

Anonim spunea...

daca ar fi fost altcineva in rolul administratorului nu mai avea atat de mult farmec sa platesti intretinerea. :))
Dar cum de te-a lasat sa o fotografiezi? :D

A lu' Năstase spunea...

Haha. Pai nu m-a lasat nimeni. Pur si simplu am scos telefonul si i-am facut poza. Credea probabil ca citesc vreun mesaj...:)) Curios insa ca nu a vociferat nimic nepoata care statea pe canapea si se uita la telenovele :D

Anonim spunea...

pai, daca nepoata e asa cum mi-o inchipui eu...in cel mai bun caz era prea prinsa de telenovele sa auda ceva....in cel mai rau caz isi inchipuia ca poate ii faci ei poza si o pui pe hi5 ca sa o faci "vedeta":))

Anonim spunea...

:)) iti dai seama ca ramai fara utilitati si o sa dai la bicicleta sau angajezi "harciogi comunitari" de prin vecini (rats) ca sa produci curent...oricum, tanti, e mai tare ca si VanDamme!!Asa ca ferea!

Btw succes la roblogfest...;) te-am votat- de 2 ori deci dai 4 beri din premiu :))!

A lu' Năstase spunea...

Nu imi pun mari sperante in concursul asta :)) Oricum merci mult pentru sustinere...Iar tanti Stancu nu cred ca stie ce e ala internet astfel incat sa afle parerea tipului de la apartamentul 7 :))
Apropo,ce bere preferi??

Anonim spunea...

Pai sa fie ceva autohton ... Timisoreana merge? :)

O sa apara si o continuare la reloaded? Ceva 3D si cu Will Smith in rolul omului de Fisc/Primarie? :)

A lu' Năstase spunea...

Pai reloaded e deja continuarea la Doamna Stancu bors si telenovele :)) Si, la naibaaa, normal ca o sa urmeze o continuare...De fiecare data cand o sa platesc intretinerea :))
p.s. i'm fine cu timisoreana. Acum sa vedem cum punem in practica cinstirea :D

Anonim spunea...

Am ca am descoperit recent blog-ul tau...deci mai am de recuperat cu cititu pe aici :))

E funny ...cautam la blogfest blog-ul lu' Nastase (Adrian..da ala :) ) si am dat de al tau...am citit, mi-a placut ce "debitezi" (hhaahhaa) si te-am pus la favourites :P

A lu' Năstase spunea...

Multumesc unchiului meu Adrian pentru reclama...Ma bucur ca-ti place...Tu ce blog ai?

Anonim spunea...

La nivel de "blogarit" cred ca sunt la nivelul "cocoanei Stancu" ...adica nula :)) ...nu tu hi5, facebook ...Nu stiu de ce!?! (totusi exista o infima sansa ca ea sa detina un blog,scris pe computerul ICFelix, tinut inca ascuns in debara)

Oricum sunt foarte pretentios privitor la ceea ce citesc!Chiar sunt carcotas!!!Adica daca un blog nu imi place din prima, e sa vezi acolo refulari si "critici constructive" :))...
Am obsersavt ca multi pun stiri pe blog si fac o varza-mixutura...eee creierasele alea lenese nu imi plac deloc :))... destul off topic !!!

Anonim spunea...

BTW o intrebare:

Sigur madam Stancu nu este defapt celebra "MATUSA TAMARA" ???!!??? :))

Anonim spunea...

Ar trebui sa ii spui doamnei StanCU CA ai facut-o vedeta si sa-i promiti ca in curand ii vei face si nepoatei/fetei un cont pe hi5 si ca ii vei face rost de un autograf al zeului Bordeianu. Ia sa vezi ce reduceri o sa ai la intretinere si cat o sa te lase sa intarzii cu plata apoi!

A lu' Năstase spunea...

Hahhahaa :))) Daaa. Nu-s rele sfaturile tale. O sa ma apuc sa o pandesc pe nepoata sa-i fac niste poze si sa o fac si pe ea vedeta de hi5. :D
Ma cam tem insa ca familia Stancu nu stie ce e ala calculator si nu o sa poata afla stadiul divin la care au ajuns membrele clanului, bunica si nepoata ahtiata dupa telenovele.