5 martie 2009

5 lucruri care-mi inspira mila si 5 lucruri care-mi provoaca sila

Lucruri care-mi inspira mila:
1. Oamenii urati. In primul rand pentru ca nu au nicio vina. Apoi pentru ca sunt mereu marginalizati, umiliti, aratati cu degetul, sunt mereu complexati, nefericiti. Nu in ultimul rand imi e mila de ei pentru ca doar in cazuri exceptionale au parte de pizda epilata ori de pula sculata.
2. Copiii care sunt obligati sa-si petreaca anii copilariei alaturi de niste bunici inchistati. Imi e mila de acesti copii deoarece la adolescenta vor ajunge niste legume antisociale. Vezi cazul nepoatei telenoveliste a doamnei Stancu.
3. Imi e mila de oamenii cinstiti care muncesc din greu pentru un salariu minim pe economie. Imi e mila de ei pentru ca viseaza poate la o masa mai imbelsugata pentru care deseori strang cureaua, dar nu apeleaza la furt pentru a-si satisface dorintele. Tot respectul pentru aceasta categorie.
4. Imi e mila de animalele batute si parasite de stapani. Argumentarea e trecuta la lucrurile care imi provoaca sila.
5. Imi e mila de oamenii care desi au ajuns la o varsta respectabila, nu-si pot permite o viata decenta. Vezi barbatii care la 50 de ani castiga 1000 de lei lunar, bani din care nu pot oferi o viata mai frumoasa sotiei si copiilor.

Lucruri care imi provoaca sila:
1. Tiganii. Sub orice forma, la orice varsta, in orice loc, la orice ora. Sunt persoanele fata de care am cea mai mare repulsie.
2. Oamenii care omoara, bat sau chinuie animalele. Dupa mine ar trebuie o lege mult mai aspra pentru faptele de cruzime asupra animalelor. Din acest punct de vedere inca suntem o tara bananiera in care daca te-ai plictisit de "pet" il poti arunca pe strazi.
3. Produsele de patiserie Fornetti. Nu exista produse de patiserie mai gretoase decat cele de la Fornetii. Nu ii inteleg pe cei care baga in gura aceste absurditati culinare. Cat despre bucatile alea de "pizza", asa zisele Pontino, sunt absolut ingrozitor de scarboase.
4. Oamenii care nu se spala. Nu e nimic mai gretos decat sa stai langa un om transpirat, imputit si nespalat. Indiferent ca e in autobuz, metrou, sau munca.
5. Nikita, Naomi, Piticul Porno, Simona Sensual, Ogica, deputatii, senatorii, guvernantii, presedintele. NO COMMENT HERE

13 comentarii:

Anonim spunea...

"Nu ii inteleg pe cei care baga in gura aceste absurditati culinare".....pai cine zicea "hai sa mergem la fornetti ca mi-e foame"? =))...esti comic si cateodata chiar nu te inteleg de ce scrii anumite lucruri pe care le faci sau le ai facut.

A lu' Năstase spunea...

Paule, sa te fut in gura...Asa e...Recunosc ca mancam. Dar oamenii de mai si schimba. Daca nu mancam nu aveam aceasta repulsie pentru Fornetti. Si nu mai da sub anonim. Fii barbat

CriSSa spunea...

=))
lasa, lasa, nu mai plange..toti cei care au citit postul asta or sa tina secret faptul ca ai mancat si tu de la fornetti :p

Domnul.Brucan spunea...

Nu stii tu ce bun e un pontino de'ala inainte sau dupa un metru de bere :)))
Painea lu' Dumnezeu, nu altceva :))) Si mai costa si 3 lei

Anonim spunea...

:)) sa stii ca Fornetti vor scoate si sandvisuri.(sau cum s-o scrie). Si cand ti-e foame is bune...Nu cred ca exista cineva care sa se trezeasca ca i-ar fi pofta de Fornetti. :P

A lu' Năstase spunea...

Dar ce ati casunat toti pe saraciile de la Fornetti?

Anonim spunea...

Si cum ramane cu "grasanele urate" dar frumoase "in interior" :) ??? Nu sunt pe lista??!

A lu' Năstase spunea...

:))) Grasanele de care spui sunt undeva la mijloc. Nici nu imi inspira mila, nici nu-mi provoaca sila. Sa fie sanatoase...:)))

Anonim spunea...

mie imi provoaca sila cei ce trebuie sa aplice legile pentru protejarea animalelor. Ca unii fac fapte reprobabile - alegerea lor. Dar ca tu trebuie sa depui cereri in vreo 2 locuri, iar autoritatile isi permit sa iti raspunda in maxim o luna - deja depaseste intelgerea mea. Daca reclami ca un animal e batut azi, inseamna ca e batut azi, nu peste 20 de zile cand va verifica cineva. Daca va verifica.

Anonim spunea...

Domnule, am revenit cu plăcere pentru a te informa oficial că te-am trecut la blogroll şi te-am preluat prin feedreader... Mie începe să-mi provoace silă nişte domni de prin fotbalul românesc care intenţionează să umble din nou la cutia cu maimuţe, ca să zicem aşa... Baftă în continuare, revin sigur...

Anonim spunea...

parca mi-ai citit gandurile cand ai scris :) cu singura diferenta ca nu urasc chiar asa de tare TOTI tiganii, caci unii sunt mai civilizati. Repet: Unii.

as citi mai mult din blogul tau dar ma dor ochii ingrozitor din cauza culorilor :(

A lu' Năstase spunea...

Cory pana acum nu am mai avut plangeri de dureri de ochi :) Dar o sa iau in calcul si varianta schimbarii culorilor..

Anonim spunea...

Nu cred ca ai dreptate in privinta oamenilor urati. Majoritatea persoanelor cred ca se situeaza undeva la medie, sau chiar atragatoare. Nu prea intalnesti o persoana care sa strige " sunt urat(a)".Oamenii oricum nu realizeaza adevarata lor valoare. Plus, si uratele se epileaza , si uratii au erectie. Fiecare isi gaseste candva, pe cineva.
Si la urma urmei, frumusetea e relativa.
www.maliciouspumpkin.wordpress.com