9 decembrie 2008

NU MAI POT!!! M-a innebunit politica...

Voi nu aveti acelasi sentiment? De cateva zile bune pe orice post romanesc dai se discuta despre formule peste formule de guvern, intrigi, premier, aliante, guvern...Practic, se bate apa-n piua! Toti marii analisti prezinta variante peste variante de guvern...unele care nu au insa nicio legatura cu realitatea...Imi bag pula in ea politica!!! Asta e sentimentul care ma insoteste pe tot parcursul acestor zile...Dimineata politica, dupaamiaza politica, seara...politica...Gata fratilor!!! Sa-i lasam naibii sa-si faca guvernul lor, pentru ca orice ar fi tot prost o sa mearga treburile in tara asta...
Si ca sa intru si eu in rand cu lumea...sa fiu in trend....da...da...porcilor....iata varianta mea de guvern ideal :D
Prim ministru: Antonel Tanase (ca sa faca in pula mea metroul ala cu care se lauda de nuj cati ani in Drumul Taberei)
Ministerul Afacerilor Externe: Adriean Videanu (nu de alta dar de pe vremea cand era primar are experienta vacantelor in strainatate...deci omu stie cu ce se mananca strainataturile)
Ministerul Apararii: Radu Mazare (in ciuda numelui mai putin razboinic, el e ministrul apararii ideal...In plus, nu mai e nevoie de garderoba noua odata cu instalarea lui in functie, pentru ca Mazarica are destule combinezoane si caschete)
Ministerul Culturii si Cultelor: Marian Vanghelie(pentru meritul de a fi introdus in argoul limbii romane expresii precum: almanahe si care este...)
Ministerul Economiei si Finantelor: Gigi Becali(ca sa moara hahalerele ca numai el stie cum sa faca din cacat bici...ii dam toti banii pe mana si intr-o seara la cazinou ii avem dublati...sa vezi atunci economie infloritoare)
Ministerul Internelor si Reformei Administrative: Cristian "Troaca" David (pentru ca pur si simplu un altul ca el nu mai exista...a fumat marijuana? a fumaaaaatt...a bagat amfetamine? a bagaaaaaatttt...pai si atunci ce naiba vreti de la el??!!)
Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile: Silviu Prigoana (Plici Man merita pe deplin acest post in viitorul guvern...daca nu el, atunci cine mai strange gunoaiele?)
Ministerul Transporturilor: Stefan Pirpiliu (pentru lucrarile pe care firma sa le-a realizat de-a lungul timpului la soselele Capitalei.
"Delta ACM", condusa de familia Pirpiliu, este una dintre firmele care a participat din plin si la celebra afacere de inlocuire a bordurilor Bucurestiului)
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Durabile: Attila Verestoy (seful penal al maghiarimii merita sa-si frece bucile de acest fotoliu! Are afaceri prospere cu alcool si in agricultura)
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei: Iulian Urban (pentru ca in campania electorala a fost cel mai mare spammer :D Asa ca tanarul senator merita sa reprezinte cu brio mizeria de pe internet)
Ministerul Educatiei: Anghel Iordanescu (nu se mai poate asa...trebuie odata si odata coborata si militaria din pod...Iar generalul Cascheta e cel mai bine pregatit analfabet care stie sa faca acest lucru)
Ministerul Justitiei: Adrian Nastase(the one and only Bombonel!!! Pentru deosebitul curaj de a da piept cu justitia romaneasca. Dosarele si vizitele nenumarate la DNA si-au spus cuvantul)
Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse: Iosif Koto (el e cetateanul care a intrat in Parlamentul Romaniei fiind votat de doar 34 de descreierati. Ce naiba? Sa manance si gura lui ca vorba aia : trebuie sa fie egalitate de sanse...Ce pana mea !!!)

Niciun comentariu: