10 decembrie 2008

Cum sa mancam sanatos carne de porc cu...dioxina

Zilele astea e o totala isterie cu cele trei tone de carne de porc infestate cu dioxina care au intrat pe teritoriul tarii noastre...Cum au intrat, numai ungurii stiu, pentru ca de la ei a fost adusa carnea, pe filiera Irlanda-Belgia-Ungaria si...surpriza, groapa de gunoi a Europei: Romania!!! Cum la noi si in spitale e mai murdar decat la altii pe strazi ce mai conteaza daca pun oamenii pe masa de craciun niste porc cu dioxina...daahhh...Asta si-or fi zis irlandezii care au vrut sa scape de carnea infestata.
Judetele in care a fost raspandita carnea de porc infestata cu dioxina sunt Ilfov, Buzau si Olt. Bai nene la Ilfov nu ma deranjeaza ca mananca baietii cu cefele cat tigaia carne de porc otravita. Nu de alta dar la cat baga taranii din Ilfov carne de porc poate mai scapam de unii dintre ei...:D Redevenind seriosi, e bine de stiut insa ca dioxina este prezentă în aer, apă şi sol peste tot în ţară...Lumea se panicheaza aiurea...Daca mananci 100 de grame de ceafa de porc nu patesti nene nimic...Din aer, apă şi sol dioxina ajunge în plante, apoi la animale dar şi la oameni prin intermediul alimentelor. Asa ca dragi prieteni dioxinati LA MULTI ANI !!!

Niciun comentariu: