23 februarie 2009

Un nou model de Audi rupe gura Giurgiului

In sfarsit !!! Audi a lansat in Romania mult asteptatul model 69 !!! O masina perversa, rezultata dintr-o combinatie intre A6 si viitorul A9. Asa a iesit pe piata modelul 69. Primul posesor al acestei masini exclusiviste este un roman, pardon....taran. Mai precis un biped de Giurgiu. Masina dezvolta o putere de 666cp, are servodirectie, aer conditionat, geamuri electrice fata, volan reglabil si o iconita in parasolar. Ce isi putea dori mai mult un taran? Oricum e o diferenta ca de la cer la pamant sa sari dintr-o Dacie 3100(scuze domnului Stroe) intr-un Audi 69...Asa ca zis si facut, omul nostru si-a etalat masina si pe strazile Capitalei, ca deh...nu in orice zi vezi un giurgiuvean strunind un 69. Oricum cei mai tari astia din Giurgiu. Ei sunt singurii care pot sa o puna in 69 si pe baba de 70. :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

adevarul k stopurile sunt frumoase...asta e scaparea de bun-gust a neavenitului giurgiuvean ;)) trebuie sa mai apara si exceptii care sa confirme regula :D
si apoi....daca omu` respecta regulili di circulatie maica...o sa`i apuce pe cei 70 sa mai incerce un 69 :)))
Am zis! :*

CriSSa spunea...

cand ne-om satura sa traim in Romania..o sa ne mutam in alta parte :D...
pana atunci insa, ne amuzam cu chestii de genul asta, cu tarani si oameni de nimic..e mult mai usor sa facem haz de necaz ;))
eu prevad o noua revolutie..cat de curand :|
so cheer up, it`s not that bad! :))

CriSSa spunea...

it`s worse :))

Domnul.Brucan spunea...

hmmm...misto