17 februarie 2009

M-au obosit rau de tot minciunile politicienilor nostri


7 seara! Ma suna un prieten: Bah vezi ca ma uit la DDTV si te vad pe langa Oprescu, ii tii microfonul la gura. Bine, zic eu. Si? Pai, zice my nigga, nu asta e problema ci faptul ca imi pari cam obosit, cam suparat...Hahaha, nu sunt suparat prietene, in ultima perioada chiar am un motiv solid sa fiu cel mai fericit...In fine, sunt foarte obosit omule. Foarte foarte obosit. Desi dorm constant 5-6 ore pe noapte sunt zilnic obosit. Si nu am decat un raspuns la asta. E clar: m-au ajuns minciunile politicienilor si alesilor nostri. Declaratiile lor au inceput sa aiba asupra mea efect de somnifer. Asadar daca aveti probleme cu somnul, tot ce trebuie sa faceti e o cura cu talk show-uri unde participa politicieni romani. Sunt din abundenta in fiecare clipa, pe fiecare post tv. Somn usor :))

7 comentarii:

shadow15 spunea...

Uite aici dovada clara ca politicienii fac voodooo ! :)) , just a joke .. ai dreptate ..

Anonim spunea...

hmmm....la mine au efect invers. Ma enervez. Rau. Si inceps a vociferez despre nesimtirea din tara asta....Si am senzatia ca nici cei din casa, nici vecinii nu mai dorm dupa. :)
Dar e bine ca la tine functioneaza.

A lu' Năstase spunea...

Da! 100 la 100 functioneaza! Astazi nu am avut contact cu niciun politician si sunt in forma maxima, nu imi e somn si am si chef de munca.:))

Anonim spunea...

Nu esti singurul obosit din cauza minciunilor lor, pana si ei s-au plictisit de ele. Cel putin acesta ar putea sa fie un motiv pentru orele de somn petrecute in timpul sedintelor parlamentare. Banuiesc ca tu nu ai ajuns la performanta de a adormi la o conferinta. Eu pot sa ma mandresc ca am facut asta inca de la varsta de 7 ani, cand m-a luat mama la o conferinta/sedinta (nu mai stiu exact) la Senat si am adormit acolo.

A lu' Năstase spunea...

Hehehe...Cum naiba sa nu adorm la conferinte? Ultima conferinta la care am adormit a fost la Ministerul Justitiei, saptamana trecuta. Vorbitorul era Catalin Predoiu. :))

Anonim spunea...

Mimi
Eu dorm oricum, mult si bine, doar ca prea putin. Politicienii imi fac greata, dar sunt buni si ca somnifer. Dorm perfect cand taica-meu se uita la Realitatea. Si el doarme. Ma trezesc doar daca schimba postul.

GASCA NEBUNA.... spunea...

Asta e clar, mie imi provoaca dezgust. urmaresc ce spun pt maxim 5 minute....ma enervez, injur si inchid tv -ul sau mut postul. nu de alta, dar am avut "privilegiul" sa stau pe langa ei, sa aud cum se pune problema la cel mai inalt nivel.....frate am bagat juma de milion si daca nu ies am belit p---