8 iunie 2009

Iaca na! Am votat cu Eba si ca premiu m-am vazut cu ea pe la noua seara


Ieri a fost zi de alegeri. Rumanii au fost urcati ca vitele in microbuze si dusi in sectiile de votare. Romanii in schimb nu prea s-au omorat cu votul. Astfel ca la inchiderea urnelor doar un sfert dintre oamenii cu drept de vot isi exercitasera dreptul constitutional.
Printre ei, si eu. Am votat pe la ora 10 la Facultatea de Arhitectura. Cu o mana pe sandvici si cu cealalta pe pix, presedinta sectiei mi-a trecut emotionata numele pe o lista suplimentara. Cum alegerile s-au terminat, iata mai sus si cu cine am votat.
Drept recompensa dar si ca sa ii fac o supriza seara m-am prezentat la sediul de campaniei al Elenei. Am ajuns pe la sapte jumate. Relu, colegul meu, era nerabdator sa o vada. Chiar surescitat as putea spune. M-am servit din frigider cu un RedBull iar lui Relu i-am dat un Mountain Dew, ca sa se urce pe pereti. Dar sa nu divagam. Am sunat-o pe asta mica pe la opt si ceva si am mustrat-o ca intarzie. Mi-a zis ca e cu doua prietene la solar. I-am inchis telefonul in nas. Pe la noua si-a facut si EBA aparitia. Era intradevar insotita de cele doua prietene ale ei. Una era cam arsa pe fatza. Am trecut cu vederea si le-am facut cu ochiul. Vazandu-se cu atata presa de fatza, Elena m-a ignorat total. Asa e ea. Mai timida cand e multa lume pe langa noi. La declaratii, m-am asezat in spatele ei ca sa o aud mai bine. Vorbeste tare incet saracutza. In cluburi nici nu pot auzi ce-mi spune. E noua si cinci minute. Cu totii ne uitam la discursul lui Geoana. Elena nu pare sa inteleaga mare lucru. Lasa ca ii explic eu acasa. M-am panicat tare pe la noua si opt minute. La sediul de campanie al Elenei isi facuse aparitia tacsu. Cred ca o fi intrat pe varfuri ca nu l-am auzit cand a venit. Statea timid si transpirat in usa si ranjea fasolea la fii'sa. Mi-am zis ca am pus-o. A venit mosu' sa ma altoiasca pentru ca m-am certat cu fii'sa la telefon. Dar cand colo, omu' venise sa-si faca putina reclama. De nervi am dat sa mai iau o cutie de RedBull, dar asta batranu s-a uitat chioras la mine. Mi-am dat seama ca e criza. Cumparase sucurile cu cateva ore inainte din Carrefour si trebuiau sa tina o saptamana. Asta e. Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si crucile facute cu limba pe cerul gurii si taticsu lu Elena a plecat in 10 minute. Venise cu un Logan si cu un golan care il pazea punandu-i mana pe tatze fetei de la Antena3. Nu am mai stat nici eu mult. Trebuia sa ajung la Dristor la un fotbal cu baietii. Elena oricum mi-a zis ca se duce pana in Modrogan si apoi o scoate tac'su in oras. Poate imi mai lasa si mie un RedBull in frigider pentru cand ma intorc de la fotbal. Ea oricum pleaca la Bruxelles si raman iar singur. Cred ca am sa plang. Mi-am luxat un deget la fotbal.

10 comentarii:

GASCA NEBUNA.... spunea...

ba!esti criminal....super haios postul....nu ala ..fara mancare ci asta scris de tine....
am o intrbare....mai personala , in public
iti face sex oal...?
Eeeeeeeeeeee cine?
Ebaaaaa...ba!
bafta omule in tot ce faci tu

LiaLia spunea...

Hihihihi, ca să-i parafrazez pă engleji, mi-ai făcut ziua pulitică! :))) Am fost total ruptă de evenimente şi numai de comentarii scrufuloase am dat azi. Al tău m-a uns pe suflet :D
Offtopic: pliiiz, fă ceva cu scrisul închis pe fond negru, cel puţin pe mine mă ucide la ochi :)

Leo spunea...

Ha ! Deci tu erai ala care a sunat-o cand stateam intinse in sandwich-maker si ne bronzam... :D

Cristian Lisandru spunea...

Bravo, Alex, tare postarea. Eu nu am fost la vot, asta este... Şi n-am vrut să iau nici şapcă atunci când mi-au oferit-o ai lu' EBA...

Alexa spunea...

eba ca eba... da' sa vezi sloganurile de la PRM :)) : " Daca vrei sa scapam de canalii, Voteaza Vadim si Becali " =))

rafa spunea...

Offtopic: pliiiz, fă ceva cu scrisul închiTitraris pe fond negru, cel puţin pe mine mă ucide la ochi :)

Ioneasca spunea...

marfa poza :))

Anonim spunea...

Plin de umor si imaginatie!

Danap spunea...

Da... 8-> asa e iubitul meu plin de umor si imaginatie si bucura lumea cu postarile lui sadice si urate(nu zic toate...asta cu certitudine)! :))
Da` tot te iubesc! :">

tudor CeMerita.ro spunea...

ce mai zice eba? te mai baga acum in seama? :p